PERJANTAAAIIII JAI JAI JAIIIIII! Käännettyjä huumorin huiskahduksia taannoin tarjoillut anonyymi amerikkalainen autobottimme halusi tänään tarjoilla pikkujoulukauden ollessa kuumimmillaan oman drinkkivinkin. Emme ole testanneet reseptiä, mutta kukapa ei transformereihin luottaisi!

Jos ei maita tai kaipaat potkua, niin sekaan voi kuulemma lisätä 1/2 kuppia maustettua rommia.

Porkkana-manteli mausteinen joulupunssi

Ainekset:

  • 4 kupillista porkkanamehua
  • 2 kupillista mantelimaitoa (makeuttamatonta)
  • 1 kupillinen appelsiinimehua
  • 1/2 kupillista vaahterasiirappia (säädä makusi mukaan)
  • 1 teelusikallinen vanilja-uutetta
  • 1/2 teelusikallista jauhettua kanelia
  • 1/4 teelusikallista jauhettua muskottipähkinää
  • 1/4 teelusikallista jauhettua inkivääriä
  • Jääkuutioita
  • Appelsiiniviipaleita ja kanelitikkuja koristeluun

Ohjeet:

  1. Yhdistä suuressa kannussa porkkanamehu, mantelimaito ja appelsiinimehu.
  2. Lisää kannuun vaahterasiirappi, vanilja-uute, kaneli, muskottipähkinä ja inkivääri. Sekoita hyvin.
  3. Maista seosta ja säädä makeus tarvittaessa lisäämällä vaahterasiirappia.
  4. Laita punssi jääkaappiin vähintään 1-2 tunniksi, jotta maut voivat sekoittua.
  5. Ennen tarjoilua sekoita punssi hyvin. Lisää kannuun tai yksittäisiin laseihin jäitä.
  6. Kaada mausteinen joulupunssi laseihin ja koristele appelsiiniviipaleilla ja kanelitikuilla.
  7. Tarjoile viileänä ja nauti tämän porkkana-manteli mausteisen joulupunssin ainutlaatuisista ja juhlavista mauista!

Voit käyttää luovuuttasi koristeluissa tai lisätä hieman hiilihappoista vettä lisätäksesi kuplivuutta. Tämä odottamaton ainesosien yhdistelmä varmasti yllättää ja ilahduttaa yleisöäsi, tuoden mukavan lisän joulukalenteriisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *